Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Τρέχει» θέματα ο Ιβάν

Savvidis 2013

Στην Θεσσαλονίκη παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν αναχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών καθώς δεν του το επιτρέπουν οι εξελίξεις που δρομολογούνται σε διάφορα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ αλλά και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νέα που αφορούν τόσο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και τις δραστηριότητες του Ιβάν στην Ελλάδα και αποφάσισε να μείονει για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις.
Δεν είναι μόνο τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που απασχολούν ιδιαίτερα τον ομογενή επιχειρηματία αλλά και άλλα ζητήματα που έχουν σχέση με τις επενδύσεις που ήδη έχει κάνει αλλά και όσες σκοπεύει να κάνει. Ο Σαββίδης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει τις επενδύσεις τόσο σε ακίνητα όσα και σε επιχειρήσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα ανακοινωθούν νέες κινήσεις του που είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσουν εξέλιξη άμεσα.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θέλει να παρακολουθήσει κάποια θέματα προσωπικά ενώ παράλληλα έχει επαφές με τους επιτελείς του για διάφορα θέματα που αφορούν όχι μόνο τα χρέη αλλά και την λειτουργία της ομάδας. Το γεγονός ότι έλειψε αρκετά μεγάλο διάστημα από την Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εκκρεμότητες που μπορούν να διευθετηθούν με δικές του αποφάσεις κι ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: